1. Consultatii optometrice gratuite la achizitionarea unei perechi de ochelari

Timpul si sanatatea ta sunt pretioase. De aceea, nu numai ca iti oferim cele mai bune produse de pe piata, dar si o echipa de specialisti optometristi ce iti pot realiza gratuit un control.

Programeaza-te aici

2. Consiliere

Sa fie alungiti? Patrati? Sau poate model Ā«hipster Ā». Stim cat de dificil este sa iti alegi o pereche de rame pentru ochelarii tai astfel incat sa se potriveasca perfect gusturilor si stilului tau de viata. Si mai greu cand vrei sa-i inlocuiesti cu lentile de contact.Ā  De aceea, consilierii nostri iti stau permanent la dispozitie cu sfaturi utile atat din punct de vedere estetic cat si medical.

3. Visu Real - masuratori personalizate computerizate pentru ochelari

Garantam pentru executia ochelarilor tai!

Pentru a-ti oferi produsul cel mai potrivit pentru tine folosim ultimele tehnologii Visu Real ce realizeaza masuratori personalizate computerizate precise.

Chipul tau este scanat cu ajutorul unui IPad , apoi sistemul software de pe acesta, masoara cu precizie pozitia ramei ochelarilor, distantele pupilare, unghiul de inclinatie precum si ceilalti indicatori necesari realizarii unei perechi perfecte de ochelari. In plus, fotografiile realizate in momentul in care probezi o rama pot fi trimise imediat pe email prietenilor pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

4. Yuniku- confectionarea ochelarilor personalizati 3D

Esti unic, la fel si ochelarii tai!

Ochelarii conventionali pot fi personalizati numai pana la un anumit grad, insa, cu ajutorul tehnologiei Yuniku, ochelarii 3D sunt proiectati in intregime in functie de fizionomia si vedereaĀ  ta.

Tehnologia Yuniku este centrata pe vedere. Spre deosebire de metodele clasice, tehnologia Yuniku incepe prin a evalua nevoile vizuale si caracteristicile faciale, apoi programul avansat calculeaza pozitia ideala a lentilelor in raport cu ochii, iar rama se printeaza prin tehnologie 3D pe baza acestor parametrii unici. In plus, programul Yuniku va permite sa vizualizati inainte de a fi realizata exact cum va arata perechea de ochelari selectata. Acestia sunt realizati apoi in laboratoarele Hoya.